Beauty line Exclusive 2

18 369 kr

Beauty Line Exclusive 2 (UV-Gel & Akryl)
(Detta är den nya modellen från Filtronic) 

Komplett filtersystem med munstycke och sugarm för montering på bordskanten. Skyddar dig från farliga gaser och partiklar. Den har en låg ljudnivå och är enkel att installera och använda. Beauty Line Exclusive är utrustat med ett effektivt 3- stegs filter, för längre filterlivslängd och för en garanterad funktion: Förfilter - för stora partiklar (1 filter ingår) Partikelfilter - för små, farliga partiklar Gasfilter - för lukt och gaser Beauty Line är testat av ett oberoende testinstitut (SP - Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) och är det enda testade filtersystem som uppfyller de krav Arbetsmiljöverket ställer. 

Filter livslängd: I tester som vi har gjort på salong så har för filtret klarat ca 150-200 kunder. Sedan behöver man byta det här och sätta i ett nytt för filter. Antal kunder ska ses som en riktlinje och kan variera beroende på material, arbetssätt, elektriskt fil??

Huvudfiltret kan teoretiskt klara ca 4 förfilter innan man behöver byta, med avseende på partiklar. Om man arbetar mycket med gas(akryl) så kommer gasfiltret att fungera som tidigare filter akryl. (detta ger lägre driftskostnad vad gäller filterbyten, förfiltren kan beställas i pack om 2 st)

För frågor om Leasing kan ni ringa Johan på: Mobil 0739-600 136